Organiseren kost geld, help je mee?

De Vereniging Basisinkomen is van plan meer bijeenkomsten te organiseren zoals deze Teach-In.

We hebben 15 september 2018 Donut-d-Day georganiseerd. Sociale- en milieubewegingen samen. Dat gaan we eind april (50 jaar Earth Day) weer doen. Op 26 oktober 2019 stonden we met 200 mensen op de Dam in Amsterdam en net niet het 8 uur journaal gehaald.

Door samen te gaan werken met gelijk gestemde clubs gaan we in 2020 meer mensen mobiliseren. In 2020 gaan de politieke partijen hun Tweede Kamer programma’s schrijven en vastleggen. Daar spelen we op in.

Ook doen we mee aan demonstraties zoals de Mars tegen Armoede die nu gepland staat voor 9 mei 2020 in Rotterdam. Dat is ook de start van het nieuwe Europese Burgerinitiatief voor Basisinkomen dat een jaar gaat lopen om 1 miljoen ondertekeningen op te halen om het Basisinkomen in het Europese Parlement te bespreken. We gaan als basisinkomen beweging op 19 september 2020 de tweede wereldwijde mars voor het basisinkomen organiseren in het teken van de Week van het Basisinkomen.

Voor al dit werk is geld nodig, daarom vragen we om donaties aan de Vereniging Basisinkomen. Doneren kan via iDeal en/of Paypal. Het geld kan dan besteed worden aan publiciteit, reiskosten, etc.

 

%d bloggers liken dit: